JEZIVA SMRT BLOGERKE I DOKTORKE: Prelepa Ruskinja pronađena u kovčegu, bez odeće i prerezanog vrata

Ekaterina Karaglanova, ruska blogerka pronađena je mrtva u unajmljenom stanu u Pirijevoj ulici u Moskvi.

printscren/instagram.com/katti_loves_life

Osim što je bila aktivna na društvenim mrežama gde je pratilo 80.000 ljudi, Ekaterina je radila u bolnici, gde se specijalizovala za dermatologiju i venerologiju.

Kako prenose britanski mediji, 24-godišnja Ekaterina je pronađena gola u kovčegu, prerezanog vrata i sa višestrukim ubodnim ranama.

Sumnja se da je motiv njenog ubistva ljubomora.

View this post on Instagram

Какая же сегодня классная погода на улице! Хоть и прохладно, но уже чувствуется весна, впервые в этом году. Лично у меня на неё большие планы, среди которых и ремонт квартиры с нуля, и новые поездки, и ещё одно важное мероприятие под вопросом, о котором заранее не говорю 🤫. Также планирую продолжить осваивать косметологию 💉 и не забрасывать тренировки в зале. Нужно же в конце концов вернуть себе форму ( а для меня это по сложности примерно как ремонт 🤪). Как видите, планов не мало, так что ,весна, не подведи! 💪🏽

A post shared by Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) on

Njenim roditeljima bilo je sumnjivo što im kćerka danima ne odgovara na telefonske pozive pa su se javili vlasniku stana.

On je odlučio ući u njega, a prizor koji je ugledao nikad neće zaboraviti. Pozvao je policiju, koja je nakon obavljenog uviđaja krenula u potragu za ubicom i objavila da je u pozadini svega verovatno ljubomora.

Zasad još niko nije uhapšen.