JEZIVA TAJNA SVETSKE MUZIČKE SCENE: Slavni pevač optužen za silovanje 14-godišnje devojčice!

koncert
dnevno.rs/kolaž

Britanska pop legenda pod istragom je zbog tvrdnji da je silovao 14-godišnju devojčicu, i sada navodno živi u strahu od toga da će njegovo ime biti objavljeno u javnosti.

 

Sud je zabranio da se ime ovog pevača objavi u medijima. On još uvek nije uhapšen niti ispitan u vezi sa ovim optužbama, ali policija je pokrenula istragu na osnovu izjave žrtve, koja je sada u pedesetim godinama.

 
Ona kaže da se incident odigrao sedamdesetih godina u hotelskoj sobi u kojoj je ovaj pevač odseo, da ju je napio šampanjcem, a potom i nasrnuo na nju. Tvrdi da je ovaj seksualni napad uticao na sve aspekte njenog života.

Ona je ispričala da je sa tada 13-godišnjom prijateljicom dobila karte za koncert pevača, da ju je njegov telohranitelj izvukao iz publike i pozvao je u njegovu hotelsku sobu. Kaže da je bila naivna i da se nadala da će dobiti autogram, ali umesto toga su je odvojili od prijateljice. U sobi su u tom trenutku bili jedan poznati komičar, prijateljica pevača, kao i pevač koji je pevao prateće vokale, pre nego što je došao i sam pevač, obučen u kratki, beli ogrtač. Fotografisali su se, on ju je zagrlio, dao joj nekoliko čaša šampanjca i potom je gurnuo na krevet.

Ogrtač mu je spao. Ja sam nosila kombinezon, a on ga je skinuo. Počelo je nežno, ali se onda pretvorilo u nešto bolno i nasilno, neprijatno. Bila sam zbunjena i nisam znala zašto me boli – ispričala je ona.

Ona kaže da je slučaj prvi put prijavila 2013, a policija je potvrdila da su tek sad pokrenuli istragu.loading...