JEZIVI DETALJI MONSTRUOZNOG SLUČAJA: Majka spavala u sobi dok je otac ćerku…

Opštinski sud u Visokom u celosti je potvrdio optužnicu Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona kojom je T. A. iz Visokog optužen za silovanje svoje ćerke.

sudjenje
Pixabay.com

Prema navodima iz optužnice, T. A. je silovao ćerku u noći između 14. i 15. februara ove godine u porodičnoj kući.

Dok je njegova supruga spavala u dnevnom boravku, optuženi je u drugoj sobi gde spavaju on i ćerka A.T. , prišao ćerki koja je spavala na madracu, prenosi Srpskainfo.

Najpre ju je preko deke i čupavca kojim je bila pokrivena pritisnuo s obe ruke u predelu stomaka i pokušao strgnuti deku i čupavac sa nje, govoreći joj „Ja ti žvaljo?“ pa kada je A. uhvatila čupavac, upotrebom sile naglo strgnuo sa nje deku i čupavac, potom svukao svoje hlače do koljena, kleknuo iznad nje i na silu joj svukao helanke koje je imala na sebi. Dok se A. opirala, on je svojim nogama pritisnuo njene noge i raširio ih, a rukama uhvatio A. ruke i držao ih iznad njene glave – navodi se u optužnici Tužilaštva ZDK.

Otac mosntrum je tada silovao ćerku nakon čega je ona nekako uspela da oslobodi ruke i noge i odgurne ga od sebe.

On je obukao hlače i vratio se na kauč na kojem inače spava, a potom joj je ponovo prišao. Kleknuo je pored madraca na kojem je ležala i dirao rukom po svom spolnom organu nakon čega je zadovoljio svoju pohotu.

Ćerki je potom dao 20 KM i zapretio da o tome što se desilo ne sme nikome reći jer će je isterati iz kuće i imaće problema i ona i on, čime je počinio krivično delo silovanje i rodoskrvnuće – navedeno je u optužnici, piše Avaz.