JEZIVI KRICI ODJEKIVALI BORČOM: Kidnapovan, pretučen, pa ostavljen da UMRE NA GROBLJU!

nasilje
pixabay.com

Napadači su najpre prebili muškarca a potom ga ostavili na groblju U Borči. Nesrećni mladić je zapomagao, a kada su ga meštani pronašli shvatili su da je životno ugrožen.

 

Sinoć oko 23 časa u Ulici Kninskog Kosova kod groblja Zbeg u Borči brutalno je pretučen je muškarac starosti oko 36 godina, saznaje Telegraf u Hitnoj pomoći.

Kako tvrdi žrtva, njega je kidnapovala grupa muškaraca na Kanarevom brdu, i strpavši ga u auto odvezla u Borču, gde su ga brutalno tukli i iživljavali se na njemu, dok nije bio polu mrtav.

UBISTVO U NOVOM SADU: Pretučeni muškarac ostavljen na parkingu, nekoliko sati kasnije umro u Urgentnom!

Tada su ga ostavili “da umre”, kako sam kaže, i otišli. Zapomagao je nadajući se da će ga neko čuti, a žitelji ovog dela Borče kažu da su čuli jezive krike iz mraka, iz pravca groblja, i ne znajuži šta je po sredi, premrli su od straha.

Hitna pomoć je na licu mesta zatekla krvavog muškarca koji je bio brutalno pretučen. Zadobio je teške povrede glave, prelom nosa, potres mozga. U konfuznom je stanju, povraća, postoji mogućnost i da ima prelom baze lobanje.

– U svakom slučaju u pitanju je teška trauma, imao je i povrede grudnog koša, ali koliko je bio krvav bilo je nemoguće odmah ustanoviti sve povrede. Povređeni je prevezen na VMA, a više će se znati nakon svih pregleda – rekla je za Telegraf.rs portpalorka Hitne pomoći dr Nada Macura.

NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA: Tukli školskog druga, pa ga naterali da im poljubi ruku! (VIDEO)

Nesrećni čovek je policiji uspeo reći da ga je pretuklo 6 muškaraca, a njegovo zapomaganje su navodno čuli ljudi koji žive u blizini, pa su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

MAJKA PRETUČENE DEVOJČICE: “Svi su NAVIJALI, samo je jedan dečak reagovao”

Kako Telegraf saznaje, njega su šestorica muškaraca iz za sada nepoznatih razloga strpali u kola, pa ga dovezli u Borču i brutalno tukli.

On je u jako teškom stanju prevezen u bolnicu i lekari se bore za nejgov život.