JEZIVO PORODIČNO NASILJE U SURČINU: Prebio nevenčanu suprugu, pa pretio njenoj porodici

Adrijan S. (26) predao se beogradskoj policiji nakon što je pretukao svoju nevenčanu suprugu Ademi Š. (17), a zatim pretio da će joj silovati sestru i ubiti brata.

Policija
pixabay.com

Stravično porodično nasilje dogodilo se u noći između subote i nedelje u kući u kojoj zajedno žive Adrijan i Ademi u beogradskom prigradskom naselju Surčin. Prema nezvaničnim saznanjima Informera nesrećna maloletna devojka pozvala je policiju i prijavila da ju je dečko pretukao nakon svađe.

– Odmah je poslata patrola policije koja je u kući zatekla Ademi Š. sa povredama na glavi. Nesrećna devojka bila je sva krvava i u bolovima. Policajcima je do detalja ispričala da su se ona i nevenčani suprug prvo posvađali, a da je on zatim izudarao pesnicama po glavi – kaže izvor Informera iz istrage.

Surčinska policija odmah je izdala potragu za Adrijanom S. i to zbog krivičnih dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti za koje je zaprećena i zatvorska kazna. Međutim u toku potrage za bahatim nasilnikom Ademi Š. ponovo poziva policiju i prijavljuje da ju je nevenčani suprug zvao telefonom i zapretio da će joj siovati sestru, ubiti brata, a nju ponovo prebiti.

– Istog trenutka pojačana je potraga za osumnjičenim koji je ubrzo posle toga došao u prostorije policijske stanice u Surčinu i mirno se predao. Njemu je po nalogu tužilaštva oodređen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i sumnji da bi mogao da ponovi krivična dela koja mu se stavljaju na teret – kaže izvor “Informera”.