Još jedna BURNA NOĆ U BEOGRADU: Četiri udesa, tuče i DAVLJENJE NA LIDU!

Hitna pomoć
printscreen/youtube

U četiri saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Beogradu povređena su tri muškarca, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

 

Mladić (23) povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 2.40 kada je kolima udario u zid u Dobojskoj ulici 12, u Ledinama. On je prevezen u Kliničko bolnički centar Zemun i nije vitalno ugrožen, rekla je Macura.

Muškarac (32) lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi sinoć oko 20.00 između Francuske i Venizelosove ulice i prevezen je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Na Smederevskom putu kod broja 16 oko 20.15 desila se saobraćajna nezgoda, ali učesnici u saobraćaju nisu zvali Hitnu pomoć i nema povređenih, rekla je Macura.

Hitna pomoć tokom noći obavila 122 intervencija, od kojih 29 na javnom mestu, a pomoć su najčešće tražili astmatičari i osobe u alkoholisanom stanju.

Na Lidu prekoputa pontonskog mosta na strani ka Dunavu, u 19.00 časova, došlo je do davljenja muške osobe starosti oko 23 godine.

Prisutni kupači su izvukli mladića i reanimirali ga, a kada je ekipa Hitne pomoći stigla, on je bio u svesnom stanju i prevezen je u KBC Zemun, kazala je Macura ističući važnost poznavanja tehnike pružanja prve pomoći i naglasila da su prisutni odlično to odradili spasivši mladiću život.