Muškarac Marko N. star oko 30 godina ubio je nožem svoju suprugu Maju Đ. i njihovog petogodišnjeg sina oko 16 časova ispred zgrade Centra za socijalni rad u Ulici Miška Kranjca 12 u Rakovici. Mediji javljaju da je dete podleglo povredama uprkos naporima lekara da mu reanimacijom spasu život.

 

Ekipa “Blica” trenutno je na 100 metara od mesta zločina, budući da policija ne dozvoljava pristup ograđenom parkingu. Telo ubijene žene nalazi se na parkingu, a u blizini su i vozilo Hitne pomoći, u kome se, kako izveštava naš reporter, nalazi ubica. Ubica je navodno sina davio, a ženu izbo nožem. Muškarac M. N. je nožem napao i troje radnika Centra za socijalni rad, koji su preveženi na VMA.

Počinilac ovog gnusnog zločina je ubrzo uhapšen.

Nema, međutim, informacija o tome šta bi mogao biti motiv ubistva, ali se pretpostavlja da su u pitanju raniji nerašćišćeni odnosi i neki vid nasilja u porodici. Dete je navodno, kako “Blic” saznaje bilo kod oca poslednjih dana i danas je trebalo da ga vrati majci u Centru za socijalni rad.

Ovo brutalno ubistvo dogodilo se samo nekoliko dana nakon što je takođe u blizini Centra za socijalni rad na Novom Beogradu muž ubio ženu pred njihovo troje dece, a onda je sutradan izvršio samoubistvo.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sazvao je hitan sastanak sa ministrima pravde i rada i socijalne zaštite, Nelom Kuburović i Zoranom Đorđevićem, nakon današnjeg ubistva u Centru za socijalni rad u Rakovici.

Uviđaj je u toku.loading...