JOŠ NOVIH ŽRTVI MIKE ALEKSIĆA ISTUPILO: MUP izdao zvanično saopštenje o hapšenju (FOTO)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Lisice Hapšenje
Foter/ Keith Allison / photo on flickr

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107.

Podsetimo, glumica Milena Radulović ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Ona je rekla i da se nekoliko nekoliko devojaka od kojih su neke maloletne, prijavilo policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume.

Posle vesti da je čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden u policiju zbog optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje, glumica Hana Selimović je navela na Fejsbuku da takođe vuče traume iz perioda kada je kao tinejdžerka pohađala Mikinu grupu.

Ja sam 13 godina išla u tu dramsku grupu. Nisam doživela njen (Milene Radulović) scenario. Dakle, nisam bila seksualno zlostavljana. Ali odande nisam izašla bez trauma. I to nezanemarijivih. I to svi ljudi koji me bolje poznaju znaju – izjavila je.

Milena Radulović je uradila jednu važnu stvar. I u ovako jezivim situacijama je praznik prisustvovati ženskoj hrabrosti…

Objavljuje Hana SelimovicSubota, 16. siječnja 2021.

Posle glumice Milene Radulović koja je istupila u javnost i iznela sve detalje o zlostavljaju od strane reditelja Miroslava Mike Aleksića, u policijsku stanicu su danas izjavu, o ovom slučaju, dale još dve devojke.