JOŠ SEDAM DANA DO VULKANOVOG SAJMA KNJIGA! Napravite spisak na vreme

Ostalo je još samo 7 dana do početka najveće književne manifestacije – Vulkanovog sajma knjiga!

Promo Vulkan izdavaštvo

Od 11. do 17. oktobra, u 32 knjižare Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan, imaćete priliku da kupite novitete i neprolazne hitove po sajamskim cenama.

Napravite spisak svih naslova koje želite da pročitate na vreme! Pripremili smo pregršt novih knjiga, a svaka od njih traži put do svog čitaoca i biblioteke koja joj je predodređena. Vulkan izdavaštvo je i ovog puta tu za vas da vam pomogne u izboru, pogledajte preporuku Vulkanovih sajamskih hitova i pronađite pravu knjigu za sebe.

Preporuka Vulkanovih sajamskih hitova

Za sve ljubitelje dokumentarističkog stila i istinitih priča iz davnina, Vulkan izdavaštvo je priredilo knjigu Poslednji dvoboj, autora Erika Džegera. U fokusu drugog Vulkanovog sajma nalazi se i knjiga Samo se triput voli, u kojoj nam Kejt Rouz pokazuje da srećni završeci nisu kao iz bajke – ali se oni ipak dešavaju. Instinkt, bestseler Njujork tajmsa i Sandej tajmsa, delo je autorke Ešli Odrejn o odnosu majke i ćerke koji ponire u provaliju emocija. Ali Rejnolds napisala je knjigu Jeza za ljubitelje napetih trilera čija je radnja smeštena u neobične, gotovo filmske predele. Debitantski roman Glendi Vandere, Gde šuma ljubi zvezde, donosi priču u kojoj glavna junakinja, Džo, sreće devojčicu koja tvrdi da je došla iz svemira kako bi rasvetlila tajne koje Džo i njen prijatelj Geb nose na duši.

Dela savremenih domaćih autora prirediće neočekivana iskustva svojim čitaocima. Muharem Bazdulj predstavlja novu knjigu, Jevanđelje po Jeronimu, iako su nastajale u vremenskom rasponu od sedam godina, priče u ovoj zbirci čine celinu na tematsko-motivskom i kompozicionom planu. Milan St. Protić predstaviće ovom prilikom Roman o poraženima, u kojem će uživati ljubitelji istorijskog romana.

Za najmlađe čitaoce, Vulkančić je pripremio brojne naslove uz koje će detinjstvo biti radosnije, a učenje jednostavnije i zabavnije. Opšta enciklopedija: Postanite Genije, grupe autora, pruža zanimljive odgovore na različita pitanja iz opšteg obrazovanja, a obogaćena je zanimljivim ilustracijama i različitim zadacima, te predstavlja lak način da dete nauči mnogo zanimljivih podataka o različitim temama. Bojan Jokanović je priredio 100 Sizifovih pravopisnih pravila 3, treću knjigu popularnog serijala 100 Sizifovih pravopisnih pravila, pomoću koje će dete rešiti još jezičkih nedoumica.

I to nije sve! Na drugom Vulkanovom sajmu knjiga očekuje vas još mnogo naslova u kojima ćete uživati!

Druženje sa domaćim autorima

Za vreme trajanja Vulkanovog sajma knjiga, bićete u prilici da se družite sa domaćim piscima!

Potpisivanje knjiga biće organizovano u knjižari Vulkan u TC Ušće Shopping Centru, uz sve propisane i preporučene mere neophodne za suzbijanje pandemije virusa COVID-19.

Predstavljamo vam raspored potpisivanja knjiga naših najistaknutijih autora.

UTORAK 12.10. Miloš Latinović od 18 do 19 sati

SREDA 13.10. Muharem Bazdulj od 18 do 19 sati

ČETVRTAK 14.10. Dušan Miklja od 18 do 19 sati

PETAK 15.10. Milan St. Protić od 18 do 19 sati

SUBOTA 16.10. Bojan Jokanović od 15 do 16 sati

NEDELJA 17.10. Olivera Jovanović od 17 do 18 sati

Budite uz Vulkan, pratite nas na društvenim mrežama, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, potpisivanjima knjiga i iznenađenjima koja spremamo od 11. do 17. oktobra u okviru drugog Vulkanovog sajma knjiga!