JOVANE I DALJE NEMA! Traži je ceo Zlatibor, telefon pronađen u cevima, ćerka otkrila NAJNOVIJE INFORMACIJE

Jovana Marjanović (54) nestala je na Zlatiboru u sredu, 22. decembra.

Privatna arhiva

Njena ćerka, Ljiljana Simić u uključenju za TV Prva apelovala je na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave i da pomognu u potrazi koja traje već pet dana.

“Ovo je već peti dan kako pomaka nema. Apelujem na ljude koji poznaju teren ovde da nam pomognu. Imamo razne dojave, svašta nam pišu, svašta nam šalju”, rekla je Ljiljana.

“Imali smo dojavu da je viđena na izlazu prema Crnoj Gori. Otišli smo tamo i videli tragove kao da je neko prošao tuda”, rekla je.

“Majka je izašla 22. decembra po priči njenog partnera, ona je u 20 časova napustila apartman i rekla da ide da se prošeta. Mnogo toga ima, ne bih smela ni da pričam zbog policijske istrage, na svašta se sumnja, ali on je poslednja osoba koja je nju videla”, rekla je Ljiljana.

“Telefon je pronađen u cevima za vodovod. Telefon je pronašao radnik koji je uključio telefon, pa je policija tako i locirala uređaj… Ja sam se majkom čula u 15 do 2 popodne, imale smo najnormalniji razgovor. Zvučala je dobro, raspoloženo”, dodala je Ljiljana.

TELEFON PRONAĐEN DALEKO OD SMEŠTAJA: Nestala žena na Zlatiboru, porodica moli za pomoć