Jučerašnji dan bio je izuzetak! PROGNOZA ZA VIKEND pokazuje – ZIMA nam se vraća na velika vrata

U Srbiji u petak ujutro i tokom dela prepodneva vedro. Već u toku jutra u severozapadnim, a do kraja dana i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom.

Zima
Beta

U toku večeri i noći kiša će i u severnim i zapadnim predelima preći u susnežicu i sneg. Duvaće slab do u meren vetar južnih pravaca, tokom dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od -5°C na jugu do 3°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 5 do 10°C. 

U Beogradu u petak ujutro sunčani intervali i tokom prepodneva biće suvo. Posle podne naoblačenje sa kišom, a u toku večeri i noći kiša će preći u susnežicu i sneg. Pre podne duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, posle podne u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 0°C, maksimalna dnevna 8°C, piše Weather2Umbrella

U Srbiji narednih dana oblačno i hladnije sa kišom, susnežicom i snegom. U planinskim predelima narednih dana očekuje se samo sneg, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 1°C na severozaapdu do 7°C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu narednih dana oblačno i hladnije sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura do 3°C.