KAD NAJBLIŽI IZDAJU, A STRANCI POMOGNU: Sestre iz bogate porodice u školu su dolazile gladne iz JEZIVOG RAZLOGA

Sestre
Printscreen/Youtube.com

Četvorke Luki su odrasle u prestižnom delu Beverli Hilsa u velikoj vili sa bazenom. Imale su uspešne roditelje sa mnogo novca, ali je njihova porodica počela da se raspada.

 

Ovo je priča o tome kako nas osobe koje najviše volimo mogu izdati, a ljudi od kojih najmanje očekujemo nam najviše pomognu u životu.

Četvorke Luki su odrasle u prestižnom delu Beverli Hilsa u velikoj vili sa bazenom.Imale su uspešne roditelje sa mnogo novca, ali je njihova porodica počela da se raspada. Tata ih je redovno zlostavljao, vikao na njih, a jednoj sestri je čak i ruku slomio.

Mama je jednog dana rekla da ide u prodavnicu da im kupi poklone i nikada se nije vratila. Jednu od ćerki je čak seksualno napastvovao komšija sa Beverli Hilsa, a njen otac ju je krivio za to. Sa 11 godina su odvojene od nasilnog oca i dobile su nove porodice. Tata je uradio sve da njihove nove porodice uveri da su devojke loše kako bi ih i oni ostavili.

U najmračnijim trenucima, potpuni stranci su im pružili najveću podršku. Nastavnik je primetio da dolaze gladne u školu, pa im je svakog jutra donosio doručak. Novi roditelji su ih prihvatili kao da su njihova deca.

Sada ove devojke dele svoju priču kako bi pokazale da im je njihova zajednica pomogla kada to roditelji nisu uradili.

One su zahvalne za hraniteljski sistem, jer misle da ne bi bile tu gde jesu bez njega.