Kada bi kafići i restorani mogli da RADE KAO RANIJE? Na pitanje odgovorio PREDRAG KON

Kada bi kafići i restorani mogli da rade kao ranije?

Pixabay.com

Kako je epidemiolog Predrag Kon kazao nakon današnje sednice Kriznog štaba, o ovoj temi se razgovaralo, ali nije doneta nikakva odluka

“To zavisi od situacije i uglova gledanja. Nisu nam jednaki stavovi po tom pitanju i verovatno će oko toga biti još razmene mišljenja, ali za sada nije doneta nikakva odluka”, poručio je Kon.

Epidemiološka situacija je ta koja će diktirati stvari, ocenio je.

“Jasno je da to mora da bude bezbedno – to je jedan način, a drugi je uz vrlo strogo korišćenje mera zaštite, a to su u ovom slučaju zaštitne maske, ali to je moje mišljenje”, rekao je Kon novinarima.

KRIZNI ŠTAB PRELOMIO: Novo POPUŠTANJE MERA, Kon objasnio šta nas čeka OD 19. APRILA