Kada gradska porodica u Srbiji pokušava da živi “kao sav normalni svet” – TO ONDA IZGLEDA OTKAČENO (FOTO)

Otkačene
Promo

“Otkačene” i u specijalnim ulogama Boris Milivojević i Savo Milošević.

 

“Otkačene“ su prva od tri predstave koje će se igrati na sceni Aademije 28 u naredonom periodu. Ova urnebesna komedija/vodvilj/mjuzikl – po ugledu na strane tv serije,  prati zgode i nezgode, jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način, što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

Komad koji govori o vremenu u kom živimo, kao i o stanju društva, koje se nalazi na teškom ispitu sastavljenom od najrazličitijih pitanja. Sam naslov može i treba da se protumači kao homonim, tj. publici je ostavljeno da protumači da li su naše junakinje bleskaste pa su i otkačene ili nisu ostvarile ciljeve pa su otkačene a možda su i o(t)kačene..ili sve to zajedno.

– Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu. Podrška, ljubav i sigurnost, u okviru jedne porodice,  su stvari koje čine njihov odnos, kao i šale na međusobni račun koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju. Njihovi načini rešavanja problema možda mogu pomoći publici da se zagleda u sebe i možda nađe svoj način razrešavanja dilema I problema koji su neminovni u životu.. Naše junakinje imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije…i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom su veoma bizarne i komiče. Ukratko, potrudili smo se da se u našem komadu mogu pronaći sve generacije, u okviru jedne porodice – izjavila je Monika Romić, glumica, reditelj i predvodnik projekta.

Ne propustite zgode i nezgode, porodice Jovanović i ljudi koji ih okružuju, nasmejaćemo  vas do suza, ali i oplemeniti i navesti da se zamislite i nad nekim svojim postupcima. I dajemo garanciju da ćete iz pozorišta izaći mnogo boljeg raspoloženja od onog s kojim ste došli! I to na 365 rata! 

Uloge su poverene Borisu Milivojeviću, Moniki Romić, Zlatiji Ivanović, Slavici Ljujić, Danici Radulović, Jovani Mladenović i specijalnom gostu Savi Miloševiću. Premijera je 15. aprila u 20.00 časova, a prva repriza 21. aprila u 20.00 časova.loading...