KAKAV PRIZOR! Zaposleni u Hitnoj odali poštu dečaku stradalom na Karaburmi, NJIHOV GEST ODJEKIVAO JE BEOGRADOM (VIDEO)

Protestu građana na Karaburmi, koji su se sinoć okupili na mestu gde je bahati vozač na pešačkom prelazu kolima udario dva dečaka, pa pobegao, tokom večeri pridružili su se i zaposleni u Hitnoj pomoći.

Printscreen

Oni su sa tri saniteta dosli na skup i sa suzama u očima pridružili se okupljenima. Njihov dolazak bio je ispraćen višeminutnim ovacijama građana.

Građani su se uvečernjim satima okupili na uglu ulica Marjane Gregoran i Pana Đukića, na mesto ne kome je u nedelju uveče bahati vozač na pešačkom prelazu pokosio dvojicu dečaka, od kojih je jedan danas podlegao povredama.

Oni su poručili da zahtevaju da se Lazaru G. (38) – počiniocu nesreće koja je potresla Beograd odredi pritvor i da što pre bude procesuiran. Blokirali su ulicu u znak protesta zbog pogibije devetogodinjeg dečaka u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče.

Okupljeni su na mestu nesreće palili sveće za dušu stradalog dečaka i ostavljali igračke. Veliki broj loptica, plišanih igračaka i sladoled čine potresnu sliku na protestu.

Podsetimo, S. B. (9) je u nedelju uveče s ocem i mlađim bratom L. B. (4) prelazio ulicu na pešačkom prelazu, kad je na njih autom naleteo Lazar G. (38), koji je potom pobegao.

Tužilaštvo je nakon saslušanja, na kom se Lazar G. branio ćutanjem, tražilo pritvor do 30 dana, ali je on pušten na slobodu.

Inače, Lazar G. je i ranije osuđivan, dva puta čak zbog krivičnih dela vezanih za bezbednost u saobraćaju.

KARABURMA BLOKIRANA: Građani celu noć i jutro PROVELI NA ULICI, traže PRAVDU za Stefana (FOTO+VIDEO)