KALEMEGDAN ĆE GORETI: Čuveni dvojac 2CELLOS najavljuju spektakl na otvorenom U SRCU BEOGRADA!

2cellos
Promo

Važna informacija za sve one koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike, jeste da će ulaznice po promotivnim cenama od danas biti u prodaji u sistemu Eventima.

 

Neverovatni, mladi i već uveliko slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić i Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao 2CELLOS, ponovo će doći u Beograd 8. septembra 2018. godine i prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu!

Sećate se – sve je počelo pre pet godina kada su momci odsvirali taj famozni “Smooth Criminal” Majkla Džeksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album.

Sve je izgledalo poput sna, jer je iza njih pet neverovatno upešnih godina koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave.

U Beograd se vraćaju sa poslednjim albumom “Score”, koji je snimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donese i neke nove stilove ali će, naravno, svirati i planetarne melodije, kao i klasike napisane za savremene filmove i televiziju.

Sveži i drugačiji, a ipak svoji i prepoznatljivi. 

Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste. Iza Luke i Stjepana je više od 10 miliona posetilaca iz celog sveta i taj fenomenalni put se i dalje nastavlja.

 loading...