KALENDARSKI KRAJ LETA: Uživajte u toplom vremenu jer uskoro STIŽU OBLACI I ZAHLAĐENJE

I druga polovina vikenda će, posle svežeg i ponegde maglovitog jutra biti sunčana i još malo toplija. Najviša dnevna temperatura od 25 do 28 stepeni. Toplo vreme i tokom sledeće nedelje.

Jesen
Pixabay.com

Ujutru sveže, ponegde po kotlinama i visoravnima kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano i umereno toplo.

Vetar slab i umeren, u južnom Banatu povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 13, najviša od 25 do 28 stepeni.

Slično vreme i u ponedeljak – ujutru sveže, ponegde po kotlinama i visoravnima kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 17, najviša od 26 do 28 stepeni.

U utorak tokom jutra sveže, ponegde po kotlinama i visoravnima kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 18, najviša od 27 do 30 stepeni.

Od srede postepeno naoblačenje, hladnije od subote 

Toplo uz postepeno naoblačenje u sredu. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 18, najviša od 27 do 30 stepeni.

U četvrtak i petak umereno oblačno, toplo i vetrovito, u većini mesta suvo, samo ponegde kratkotrajna kiša. Najviša temperatura od 27 do 30 stepeni. Od subote oblačno i hladnije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.