KAMION STRAVE I UŽASA: Monstrum iz Subotice zlostavljao pse na NAJUŽASNIJI način (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Grupa građana u Subotici zaustavila je juče kamion dok se, prema njihovim rečima, u njemu nalazilo desetak pasa koji su bili u lošem stanju i neuhranjeni. Jedan od pasa, čak je i ispao iz kamiona, a vozač koji ih je prevozio, vukao ga je nekoliko desetina metara. Nakon što su predstavici udruženja "Subotičke njuškice" otkrile gde ovaj čovek drži pse, reagovala je i policija.

Kamion
Youtube screenshot

Tokom jučerašnjeg dana na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kome se vidi kako su građani zaustavili kamion, koji je prevozio desetak pasa. U pobuni zbog nehumanih uslova u kojem su držani, ali i činjenice da je jedan od pasa visio iz kamiona, zakačen na lancu, građani su “uzeli” pravdu u svoje ruke, i blokirali kamion da nastavi dalje. Na video snimku čuje se ženski glas koji objašnjava da je pas visio iz kamiona, i da su držani u nehumanim uslovima. Stanje pasa izrevoltiralo je okupljene građane, a vozač kamiona prvo je vređao okupljenje, a potom je pokušao da ode sa lica mesta.

Kako dan kasnije objašnjava Bernadeta Horvat iz udruženja “Subotičke šapice”, građani su juče videli kamion iz koga su virili psi, i blokirali ga kako ne bi nastavio dalje. Jedan od pasa ispao je iz kamiona, i on ga je tako vukao na lancu, dok je pas visio.

Građani su vozača kamiona presreli i fizički stali ispred njega, nisu dozvolili da ode dalje. Galamili su i snimili, a zatim i pozvali policiju. Pas je bio na lancu, i već je krenula da mu čuri krv”, objašnjava Bernadeta.loading...