KANCELARKA NA KOLENIMA: Nakon serije drhtavica, Angela Merkel snimljena i KAKO PADA (VIDEO)

Nemačka kancelarka Angela Merkel saplela se prilikom izlaska na podijum, pritom se našalivši da će sledeći put ići stepenicama.

Angela Merkel
Beta

Merkelova je rekla da nije videla stepenice koje vode do bine, da bi potom izgubila balans kada je pokušala da se popne na istu.

Problemi sa kojima se Merkelova suočava našli su se u žiži javnosti preko leta, kada je tri puta snimljena u javnosti kako se trese, navodi Dejli Mejl.

Prvi put, snimljena je prilikom dočeka Ukrajinskog predsednika Volodimra Zelenskog, što je ona objasnila dehidracijom. Devet dana kasnije, dok je stajala iza predsednika Franka Valtera Štajnmajera, moglo se jasno videti kako joj se telo i ruke tresu, da bi se po treću put tresla u javnosti prilikom intoniranja himni tokom posete finskom premijeru Anti Rineu.

Merkelova, koja je nakon serije incidenata bila primorana da sedi tokom intoniranja himne, nema istoriju ozbiljnih zdravstvenih oboljenja, a prošle godine je predala liderstvo nad Hrišćansko-demokratskom unijom Anegret Kramp-Karenbauer.

Kancelarka koja je na vlasti od 2005, obećala je da će se povući do sledećih izbora 2021.