KAO NA BIOSKOPSKOM PLATNU: Život im je ličio na dobru seriju, a pretvorio se u NAJŽEŠĆI KRIMIĆ!

bliznakinje Duval
Twitter.com/Umbrella91168

Da li su dve zgodne plavuše junakinje nekog popularnog sitkoma ili opako loši likovi iz nagrađivanih trilera?

 

Bliznakinje Aleksandrija i Anastasija Duval bile su atraktivne, plavokose instruktorke joge koje su živele na Havajima. Njihov život je zvučao kao da su, u najmanju ruku, sporedne junakinje “Čuvara plaže”, sve dok nisu postale učesnici bizarne saobraćajne nesreće.

Svedoci su rekli da su ih videli kako se 37-godišnje bliznakinje svađaju u džipu… a onda je automobil oštro skrenuo levo i skliznuo sa litice visoke preko 60 metara. Anastasija je poginula na licu mesta, njena sestra se dugo borila za život.

A onda su isplivali čudni detalji o ovim devojkama. Njihova prava imena bila su Alison i En Dadov i vodile su joga centre u nekoliko država u Americi. Svaki centar je zatvoren bez prethodnog obaveštenja, bez plaćene kirije i bez vraćene odštete za članarinu.

Aleksandrija se oporavila i na posletku je optužena za ubistvo sestre bliznakinje iako je najpre oslobođena zbog manjka dokaza, prenosi Njujork magazin.

Suđenje se čeka (kaucija iznosi čak tri miliona dolara) a, ako propustite donošenje presude, sačekajte – sigurno će njihov život neko ekranizovati.loading...