“KAO ŠTO I ZASLUŽUJE”: Marko Đurić potvrdio da će Oliver Ivanović DOBITI ULICU u Kosovskoj Mitrovici

Đurić je u pisanoj izjavi odbacio kao "lažnu i netačnu" informaciju koju su preneli pojedini mediji da Ivanović neće dobiti ulicu u Kosovskoj Mitrovici. 

Ubistvo Olivera Ivanovića
Beta

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić najavio je danas da će nekadašnji lider Gradjanske inicijative SDP Oliver Ivanović, koji je 16. januara ubijen u Kosovskoj Mitrovici, dobiti ulicu u tom gradu “kao što i zaslužuje”. 

Djurić je u pisanoj izjavi odbacio kao “lažnu i netačnu” informaciju koju su preneli pojedini mediji da Ivanović neće dobiti ulicu u Kosovskoj Mitrovici.

Ova neistina tendenciozno je plasirana preko lokalnih medija pod političkim i tajkunskim uticajem i sa jasnim političkim motivima. Žalosno je što se pojedini krugovi i dalje ne ustežu da eksploatišu tragediju jedne porodice i celog našeg naroda na Kosovu i Metohiji – naveo je Đurić.

Portal Kossev preneo je ranije danas da je Skupština opštine Severna Mitrovica odbacila peticiju da se jedna ulica u tom gradu nazove po Ivanoviću.

Po navodima portala, peticija je odbačena na sednici održanoj u petak “jer nije u skladu sa statutom opštine Severna Mitrovica”.loading...