KAZNILA GA ULICA: Građani linčovali muškarca zbog sumnje da je serijski silovatelj! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

linč
print screen/youtube.com/CRUZ ORLADA 2018

Krvavi prizor se dogodio u opštini Soledad na severu Kolumbije, a muškarac je kasnije preminuo u bolnici. On je bio poznat pod nadimkom "Boca de Perro" (Pasja usta), a navodno je bio serijski silovatelj.

 

Napastovao je najmanje četiri žrtve, od kojih je jedna devojčica imala samo četiri godine, a lokalni mediji prenose i da je silovao trudnu ženu. Nakon što ga su ga besno istukli, na snimku se vidi kako muškarac leži u krvi. Zatim je počeo da se pomera, a čuje se kako ljudi govore da je još živ.

Kada su policajci stigli na lice mesta u vazduh su ispucali nekoliko hitaca kako bi se rulja razišla, ali nisu mogli da ih zaustave od kontinuiranog bacanja kamenja i metala na navodnog silovatelja.

Lokalni mediji javljaju da su dva policajca morala da pozovu dodatnu patrolu kako bi zaustavili rulju. Muškarac je prebačen u bolnicu, gde je kasnije preminuo od brojnih povreda. Nekoliko sati pre nego što se ovo dogodilo, jedna 17-godišnja devojka je rekla svojoj porodici da ju je taj muškarac nedavno silovao.

– Rekao joj je da nikom ne sme da kaže. Znao je da ima dva brata, a znao je i gde živimo. Pretio je da će nas sve ubiti ako nekome kaže šta se dogodilo – rekla je njena majka.

Dodala je i da silovatelj nije koristio kondom, a dok je silovao njenu ćerku, pušio je marihuanu i ušmrkavao kokain. Lokalno stanovništvo kaže da ovo nije prvi takav slučaj povezan s tim muškarcem. Bilo im je dosta da policija uopšte ne reaguje pa su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke. Silovatelj se skrivao u planinama, gde je navodno imao dušek na zemlji, a okolo je bila odeća njegovih žrtava. One su rekle da ih je presreo dok su išle tim krajem, zapretio im nožem i za kosu ih vukao do tamo.

Iako još nije zvanično identifikovan, mediji prenose da se radi upravo o zloglasnom muškarcu “Pasja usta”. Za silovanje ga je optužila i jedna 23-godišnjakinja iz Venecuele, ali policija nije htela da primiti prijavu zbog njene nacionalnosti. Njegov rođak je rekao da je on u grad stigao pre samo nekoliko dana.

– Nije zaslužio tako da umre, to je nehumano, čak i ako su sve optužbe istinite – rekao je.