KAŽU – OBJASNIO! Protest u Beogradu je završen sinoć, ali mreže i danas GORE zbog GOVORA NIKOLE KOJA (VIDEO)

Na sinoć održanom protestu "1 od 5 miliona" u Beogradu po prvi put je govorio i glumac Nikola Kojo. Njegovo obraćanje okupljenim građanima izazvalo je veliku pažnju javnosti naročito na društvenim mrežama.

Beta

Pre nego što su krenuli u, već tradicionalnu protesnu šetnju subotom, okupljenima na protetu “1 od 5 miliona” sinoć u Beogradu su se obratila dvojica glumaca – Branislav Trifunović i Nikola Kojo.

Bilo je to prvo obraćanje Nikole Koja i, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, izazvalo je veliku pažnju ne samo onih koji su se sinoć okupili na platou ispred Filozofskog fakulteta.

Evo šta je tačno Nikola Kojo rekao:

Kojo je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da abdicira uz poruku da je došao kraj.

“Jedini i pravi cilj si ti i tvoja svita koja mora otići dok još nije kasno, zato te prozivamo i pozivamo da abdiciraš samokrunisani kralju. Abdiciraj i ništa se neće desiti osim lustracije. Mora tako da više nikome ne bi palo na pamet da pljačka sopstveno stanovništvo”, poručio je Kojo.

On je kazao da je Vučić izvršio “svoj blic krig, svoj atak na kapital, resurse i pamet ovog naroda” i da je “vrhunski obavio posao”.

“Silovao si i ucenio kompletno stanovništvo, silovao svojim konferencijama za novinare, vadjenjem dece iz smetova, rušenjem Savamale, padom helikoptera, kupovinom Kopernikusa i ova noć je prekratka da se pobroje sva tvoja nedela”, kazao je Kojo.

On je naveo da je Vučić suspendovao pravo i pravdu i da je rešio da bude i institucija i pravo i pravda.

“Zaigrao si se Aleksandre, zaboravio si da si ti naš službenik i da te mi plaćamo. Mi hoćemo da nema gladnih u 21. veku i ne plaćamo te da budeš sudija, novinar, advokat, akušer, babica, inspektor i selektor”, kazao je glumac.

Poručio je Vučiću da je narod rešio da on ode.

“Zaustavio si nam život na određeno vreme i promovisao mučenje i patnju u periodu izmedju kolevke i groba. Sada je tome došao kraj”, rekao je Nikola Kojo, a okupljeni su uzvikivali “Vučiću odlazi”.

Trifunović i Kojo poručili Vučiću: ABDICIRAJ, građani ne pristaju na tvoje izbore!