KEBA U PROBLEMU: Kada je izazvao nesreću pevač je bio TREZAN, a zbog ove OTEŽAVAJUĆE OKOLNOSTI preti mu zatvor!

DKB
wikipedia/Medija centar Beograd

Pevač Dragan Kojić Keba je pre dva dana na Novom Beogradu pokosio Aleksandru Đ. (18), a otežavajuća okolnost je činjenica da mu je ranije oduzeta vozačka dozvola!

 

Dragan Kojić Keba vozio je automobil bez dozvole kada je udario devojku A. Đ., nezvanično saznaje „Alo!”.

SVE VREME BIO SA PORODICOM POVREĐENE DEVOJKE: Keba posle nesreće uputio JAVNO IZVINJENJE!

Naime, Kebi je vozačka dozvola zbog kaznenih poena oduzeta još 2. 12. 2016, a te večeri upravljao je automobilom koji je registrovan na N. A. iz Umke. Devojka je zadobila lakše telesne povrede, a na automobilu je načinjena šteta u iznosu od oko 10.000 dinara.

– Ukoliko javni tužilac proceni da je Keba odgovoran za nezgodu, pokrenuće krivični postupak. Nezavisno od toga, ako se utvrdi i da je vozio pod zabranom ili bez dozvole, protiv njega može biti pokrenut i prekršajni postupak – kaže za „Alo!” stručnjak za bezbednost u saobraćaju i objašnjava koje su zaprećene kazne.

– Za saobraćajne nezgode koje se završe lakšim telesnim povredama zaprećena je kazna zatvora do godinu dana ili novčana kazna. Međutim, najčešće se javni tužilac pozove na načelo oportuniteta, što znači da onom koji je izazvao nezgodu naloži da uplati novac u dobrotvorne svrhe – kaže isti izvor i dodaje da se obično radi o cifri do 40.000 dinara.

– Sa druge strane, novčana kazna za vožnju pod zabranom ili bez dozvole iznosi od 100.000 do 120.000 dinara, odnosno od 15 do 30 dana zatvora, plus 14 kaznenih poena i osam meseci zabrane upravljenjem automobilom – kaže izvor beogradskog lista i dodaje da se ovde ne iscrpljuju novčani penali koje bi Keba mogao da plati.

NESREĆA U BEOGRADU: Poznati domaći pevač kolima udario devojku na pešačkom prelazu

Podsetimo, osamnaestogodišnjoj A. Đ. su, nakon što ju je Keba oborio na obeleženom pešačkom prelazu u Pariske komune 15.

KEBA RADI PROTIV NACIONALNIH INTERESA? Popularnog pevača privela BIA pa ga DVA SATA SASLUŠAVALI

Po dolasku policije Keba je podvrgnut alko-testu, kojim je utvrđeno da nije vozio u pijanom stanju, a za pevača, koji ovim povodom nije odgovarao na pozive i poruke, olakšavajuća je okolnost to što se vratio i bio pored devojke dok nije došla Hitna pomoć.