KIŠA PADA I PADAĆE JOŠ! Evo kakvo nas VREME očekuje do KRAJA NEDELJE

U Srbiji u utorak pretežno oblačno i veoma sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 14 do 20°C.

kiša
pixabay.com

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno, pre podne u zapadnim i jugozapadnim, a sredinom dana, posle podne i uveče i u ostalim predelima sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Najviše sunčanih intervala biće u Vojvodini. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 16°C na jugu do 23°C na severu Vojvodine.

U Begradu u sredu promenljivo oblačno, posle podne i uveče sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna tempertaura 10°C, maksimalna dnevna 20°C, piše Weather2Umbrella.

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno i dalje sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20°C.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno i dalje sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura oko 20°C.