Klasični vodič za razumevanje suprotnog pola: Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere

Oduvek se znalo da se muškarci i žene razlikuju, ali tek po objavljivanju knjige Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere, ljudi su mogli da sagledaju razlike među polovima na pozitivan i smislen način. Sada možemo bolje da razumemo jedni druge i budemo blaži prema svojim partnerima, što će nam sigurno ulepšati i olakšati život.

Promo Vulkan

Vodič za razumevanje razlika Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere pomogao je milionima parova da poboljšaju svoje veze. Gledana kao moderni klasik, ova fenomenalna knjiga ne samo da dublje analizira sličnosti i razlike među polovima već nam pokazuje kako treba da postupamo u određenim situacijama da bismo izbegli konflikt, a vezi dali šansu da napreduje i razvija se u pravom smeru. 

Kad pravilno protumačimo situaciju, ona je uvek bolja nego što smo isprva mislili. Nakon što pročitate nekoliko strana, počećete da se smejete svojim greškama, navodi autor ovog jedinstvenog priručnika dr Džon Grej. Opustićete se i prestati da shvatate previše ozbiljno partnerove greške. Na kraju, utešno je znati da su naši problemi najčešće slični problemima drugih ljudi.

Dr Džon Grej je američki bračni savetnik i predavač. Autor je velikog broja knjiga koje su postigle međunarodni uspeh. Njegov priručnik za razumevanje suprotnog pola Muškarci su sa Marsažene su sa Venere možete pronaći na sajtu Vulkan izdavaštva i u svim knjižarama Vulkan.