KNJIGA KOJA JE UZDRMALA VELIKU BRITANIJU: Bivša rijaliti zvezda objavila detalje iz SEKSUALNOG ŽIVOTA kraljice Elizabete!

Nekadašnja rijaliti zvezda Kolin Kembel koja je pre nekoliko godina izdala knjigu u kojoj je tvrdila da je princeza Dajana imala problem sa ishranom, sada je napisala novu, o seksualnim apetitima kraljice Elizabete.

Kraljica Elizabeta
Beta/Arthur Edwarda

Članovi kraljevske porodice i bliski saradnici kraljice skočili su u odbranu kraljice Elizabete tvrdeći da je sve laž i da Kembel samo pokušava na osnovu neverovatnih tvrdnji da zaradi novac. 

Navode i da se Kembel nikada nije družila ni sa kim iz kraljevske porodice da bi mogla da zna tako nešto, piše Dejli mejl.

Inače, ona je objavila knjigu “Kraljičin brak”, u kojoj, između ostalog, opisuje i seksualni život kraljice Elizabete, što je poprilično uzburkalo javnost u Velikoj Britaniji. 

U knjizi navodi da kraljica ima zdrav seksualni apetit kao i da ga je počela zadovoljavati ulaskom u brak.

I Kembel u svojoj knjizi, kao i mnogi drugi pre nje, tvrdi da je princ Filip bio neveran kraljici, kao i da je voleo da koketira s drugim ženama. Ona takođe, tvrdi i da je iskusila zavodničke sposobnosti princa.

wikipedia.org

Piše još da je, kada je kraljica to saznala, bila psihički slomljena i da se o neveri svog supruga poverila psihijatru.

Nekadašnji batler Pol Barel rekao je za Miror da svako može da iznese ovakve tvrdnje.

Možete biti pouzdani svedok samo ako ste bili tamo. Kolin Kembel nije to. Ona piše o našem lideru države, crkve i nekome koga uopšte ne poznaje, o nekome ko joj uopšte nije poznat – rekao je on.

Kaže i da je na dvoru radio punih 11 godina i da on zna ko je kraljica i da je ona dobra i da se nikada ne bi poverila tako nekome.