Knjige kao najlepši praznični poklon

Tokom cele godine nestrpljivo iščekujemo novogodišnje i božićne praznike – vreme koje provodimo u krugu najbližih, pravimo planove i maštamo dok pripremamo najlepše poklone za nezaobilazno praznično darivanje!

Promo Vulkan

Kako bismo učinili najradosnije doba godine još lepšim, upravo u knjižarama Vulkan širom Srbije pripremili su najnovije dečje knjige inspirisane predstojećim praznicima. Listajući šarene stranice čarobnih bajki i priča, mališani će upoznati svet junaka i uživati s njima u zimskim igrama – naučiće da prave Sneška Belića, klizaju se, sankaju i raduju prvim snežnim pahuljama.

Knjige sa mnogo fantastičnih zadataka i aktivnosti dočaraće deci novogodišnje doba, a uz neverovatne nalepnice koje dolaze uz neke naslove, zabava je zagarantovana. Mališani će doživeti neverovatnu avanturu! Otkriće zašto je Deda Mraz tako poseban, upoznaće njegovu družinu i još mnogo toga.

Zato, roditelji, bake i deke, braćo i sestre, ne gubite vreme! Posetite najbližu knjižaru Vulkan i odaberite naslove koji će doneti radost celoj porodici. Uživajte u zimskim čarolijama čitajući knjige Vulkančića uz koje se lepše raste.