Knjige popularne psihologije na fantastičnoj akciji

U periodu od 7. do 13. decembra, samo na sajtu Vulkan izdavaštva bićete u prilici da kupite najbolje, najčitanije i najlekovitije knjige, i to po fantastičnim uslovima: platite dve, a čitajte tri knjige! Izaberite tri omiljena naslova, platite dva, a najjeftiniju knjigu dobijate za 1 dinar!

Promo Vulkan

Ova godina je potvrdila da izazovi sa kojima se suočavamo mogu biti gotovo svakodnevni. Zato nam je potrebno malo dodatnog podstreka i ohrabrenja. Knjige su nam pomogle da prevaziđemo najteže trenutke, a neki od naslova iz žanra popularne psihologije motivisali su nas da prikupimo snagu, prevaziđemo strepnje i napravimo odlučujući korak! Knjiga kao lek i kao priručnik za kvalitetniji život najbolji je poklon koji možete darovati sebi i dragim osobama, sada i po neverovatnim cenama!

Pred vama je nekoliko odličnih predloga.

Moderan način života podrazumeva nove vidove komunikacije, ali i nove profesije. Knjiga Influenser i autorka Britan Henesi pomoći će vam da postanete broj 1 u ovoj oblasti. Bez obzira na to da li ste početnik ili ste spremni za velike kampanje, autorka vas vodi kroz najvažnije influenserske principe: od pronalaženja ličnog izraza i kreiranja autentičnog sadržaja, korišćenja haštagova kako biste ih otkrili do angažovanja agenata i monetizovanja ličnog uticaja.

Ovenčana najprestižnijim književnim nagradama i priznanjima, knjiga Jevanđelje po jeguljama Patrika Svensona oduševila je čitaoce i kritičare širom sveta. Ova jedinstvena priča otima se žanrovskom određenju: memoari, popularna nauka, filozofski traktat, svojevrsni putopis koji je istovremeno i otkriće i povratak korenima… I koji nas neizbežno vraća sebi i nerešenim pitanjima našeg života. Koliko možete zaista saznati o jegulji? Ili o nekoj osobi? Ispostavilo se da su ova dva pitanja povezana.

Knjiga Obilje: tajna umetnost bogatstva otkriće vam i približiti veštinu sticanja materijalnog bogatstva pomoću emocija. U vremenu koje je okrenuto materijalnom i pojavnom, kada se trči ka novcu i grabi ka uspehu, nađite mir i ostvarite željene ciljeve. U ovoj knjizi otkrićete revolucionaran način da izgradite bogatstvo pomoću svojih emocija i otvorite vrata potpuno novom svetu, punom nade i prosperiteta.

Moć je u vama je još jedan bestseler Lujze Hej koji poziva čitaoce da otkriju sopstvenu moć i unutrašnju snagu. Blagostanje nije tako teško dosegnuti – potrebno je samo odbaciti nametnuta mišljenja i poslušati sopstveni glas. Kada prihvatimo da zaslužujemo sva dobra koja nam život može ponuditi i oslobodimo se potisnutih negativnih osećanja, spremni smo da prigrlimo život ispunjen čistom ljubavlju.

Sreća u kafiću na kraju sveta otvoriće pitanja o smislu života i ukazati na čovekovu iskonsku potrebu da na njih odgovori. Prošlo je deset godina od Džonove poslednje posete kafiću. Bezbrižno vreme mladosti je minulo i narator se, nakon ispunjene želje da proputuje svetom, ponovo našao na životnoj prekretnici.

Ne propustite idealnu akciju Vulkan izdavaštva i oplemenite svoj um najboljim knjigama popularne psihologije kupovinom putem sajta www.vulkani.rs.