KO BI REKAO?! Stanove u “Beogradu na vodi” NAJVIŠE KUPUJU građani OVE DRŽAVE

Nekoliko desetina državljana BiH kupilo je nekretninu u okviru "Beograda na vodi", stambeno-poslovnog kompleksa u izgradnji u glavnom gradu Srbije.

Beograd na vodi
Beograd na vodi

Vrednost investicije procenjuje se na tri milijarde dolara, a kvadrat stambenog prostora na ovoj ekskluzivnoj lokaciji pored reke Save plaćan je i više od sedam hiljada evra.

Kako je potvrđeno za “Nezavisne”, upravo zbog velike zainteresovanosti u Banjaluci je ovih dana napravljena i promocija projekta, gde svi potencijalni kupci mogu da dobiju detaljnije informacije.

Kako su rekli, velika zainteresovanost je pokazatelj da i ljudi iz regiona prepoznaju značaj ovog projekta, koji osim najkvalitetnije stambene ponude pruža i brojne dodatne sadržaje koji su potrebni za udoban život.

Zoran Pavlović, ekonomski analitičar, kaže kako bogati često imaju potrebu da se izdvoje od ostalih i budu sa sebi sličnima. On navodi primer iz Zagreba, gde je investitor dozvolio da kupci koji su prvi pazarili nekretnine sami odlučuju kome će se stanovi prodavati i ko će im biti komšije.

Banjalučani koji ovih dana imaju priliku da se pobliže upoznaju s ovim kompleksom kažu kako stanove u njemu sebi mogu da priušte samo bankari i političari.

Među brojnim poznatim ličnostima koje posjeduju stan u ovom kompleksu nalazi se i Damir Džumhur, poznati bosanskohercegovački teniser.