KO JE BIO LUKA, UBIJENI DILER? Radio kao obezbeđenje, “bentlijem” naleteo na Vučića i imao DOSIJE VELIKI KAO KUĆA (FOTO)

Luka Radulović
Facebook

Poznati narko diler Luka Radulović (37) ubijen je noćas sa nekoliko hitaca u Beogradu. Do pucnjave je došlo u Crnogorskoj ulici oko 1.25 sinoć u pivnici "Ispod mosta". Radulović je i ranije bio poznat javnosti kao čovek koji je "bentlijem" pre nekoliko meseci presekao kolonu u kojoj se nalazio Aleksandar Vučić.

 

Luka Radulović ubijen je oko 1.25 noćas u kafani “Ispod mosta” u Beogradu, a kako se sumnja do krvavog obračuna je došlo zbog svađe oko droge. Ubica je pobegao sa lica mesta, a sumnja se da je imao i pomagača.

 
Inače, Radulović je radio kao obezbeđenje u beogradskim klubovima, bio je džudista, i poznat je i kao vođa grupe dilera kokaina. Na beogradskim ulicama bio je poznat kao “lik koji redovno bije ko god da mu stane na put”.

Radulović se, pre samo mesec dana, sa Tužilaštvom za organizovani kriminal nagodio za priznanje krivice da je počio krivično delo trgovinu narkoticima, što je prihvatio i Specijalni sud, nezvanično saznaje “Blic”. Pravosnažno je bio osuđen na tri godine zatvora, a na teret mu se stavljalo da je organizovao grupu koja je u dužem vremenskom periodu prodavala kokain na teritoriji Beograda.

 

Luka je svakako bio najpoznatiji javnosti kao čovek koji je u septembru prošle godine, zajedno sa Stevanom Dukićem (22) i Milošem Tančevim (22), u automobilu marke “bentli“, presekao kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu i time ugrozili njegovu bezbednost.

Radulović i druga dvojica su ubrzo posle incidenta uhapšeni i određen im je pritvor. Pušteni su 20 dana kasnije, a protiv njih podignuta i optužnica.loading...