KO JE KUPIO MEGATREND? Mića Jovanović kaže da nije siguran DA LI TI LJUDI POSTOJE

Bivši vlasnik Univerziteta Megatrend Mića Jovanović kazao je danas za televiziju N1 da "nije siguran" da li su kupci tog univerziteta postoje ili su "izmišljene ličnosti", ali da to on "ne bi mogao da tvrdi".

Beta/EMIL VAS/MO

Jovanović je, povodom objave da je taj Univerzitet prodao nemačkoj kompaniji, kazao da ljude iz te kompanije ne poznaje, kao i da je sve vreme razgovarao samo sa Dejanom Đorđevićem.

“Ja to nisam proveravao, jer me nije zanimalo. Mi smo imali čvrst dogovor, napravili smo ozbiljan ugovor koji je overen kod notara, sa svim garancijama”, naglasio je Jovanović.

On je istakao da je imao dileme u vezi sa Đorđevićevom ulogom u poslu, ali ga nije zanimalo da proveri da li je kupac zaista investicioni fond.

Televizija N1 navela je da je Đorđević odbio da govori za tu televiziju, uz obrazloženje da još uvek “nema odobrenje nemačkih kolega da izlazi u javnost”.

Mića Jovanović potvrdio je u četvrtak na konferenciji za novinare da je 100 odsto vlasništva preneo na nemački konzorcijum fondova koji predstavlja Dejan Đorđević.

Jovanović je rekao i da idućeg četvrtka napušta Srbiju i seli se u svoju kuću na Azurnoj obali, ali će na Megatrendu ostati kao “specijalni savetnik novog rektora”.