KOBAN EPILOG TUČE U DISKOTECI: Preminuo Nišlija koga je PRETUKLO OBEZBEĐENJE

Hitna pomoć
Dnevno.rs

"Udaren je u glavu flašom, po licu je imao posekotine, a i nađeno mu je parče stakla na obrazu", kaže majka Ljiljana.

 

Nišlija Bratislav Milojević (38) preminuo je juče u niškoj bolnici od posledica povreda koje je 11. februara zadobio u diskoteci „Kubo klub“ tokom sukoba s radnicima obezbeđenja I. Č. (26) i Ž. N. (26). Do kobne tuče je došlo jer se nesrećni mladić suprotstavio obezbeđenju, koje je iz diskoteke izbacilo njegovog prijatelja koji se uspavao za stolom.

Ostavio dva sina

Bratislav je zadobio smrtonosne povrede glave, a još se utvrđuje da li su one nastale prilikom pada na beton ili su mu ih zadali I. Č. i Ž. N., koje je niška policija uhapsila dva dana nakon tuče. Tragičan gubitak bacio je u očaj Bratislavljevu majku Ljiljanu Miljković, koja se do poslednjeg trenutka nadala da će joj se sin oporaviti. 

Preti im višegodišnja robija

Policiji je incident u diskoteci prijavljen kao nesrećan slučaj, odnosno saopšteno je da je jedan gost pao i povredio se. Međutim, operativnim radom je ustanovljeno da su povrede nastale tokom tuče. Protiv radnika obezbeđenja podneta je krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda. Međutim, kako je Bratislav preminuo, krivično delo koje im se stavlja na teret biće prekvalifikovano, pa obojici preti višegodišnja robija.

Bratislav ne bi mrava zgazio, niko se nikad na njega nije požalio. Radio je u „Leoniju“ i izlazio je samo vikendom, a i tada jedino u subotu, jer se u nedelju spremao za posao. Tako je bilo i te kobne večeri. Kad sam u neko doba noći videla da mu nema patika, naslutila sam nešto pa sam mu odmah telefonirala. Posle trećeg poziva se javio njegov drug i kazao mi da je s Bratislavom u bolnici. Odmah sam otišla tamo, videla sam sina sa zavijenom glavom, bez svesti. Operisan je zbog hematoma na mozgu… Mislila sam da ima nade, ali sam juče ujutru primila najcrnju vest – priča ožalošćena žena.

Ljiljana kaže da je Bratislav bio brižan otac, koji se nakon razvoda starao o sinovima starim 11 i 14 godina.

Brinuo je da deca imaju sve što im treba, pa je vikendom običavao da prodaje na buvljaku stare stvari da bi dopunio prihode. Šta će moji jadni unučići sada, majka im ne radi, živeli su od te alimentacije i dečjeg dodatka – naricala je Ljiljana.

U „Kubo klubu“ se i pucalo

Ovo nije prvi teži incident u popularnoj niškoj diskoteci. Jedan gost i šankerica ranjeni su novembra 2016. godine kad je Predrag Todorov zvani Peka Kartel šenlučio u „Kubo klubu“. Todorov je avgusta prošle godine u centru Niša ubio bivšeg žandarma Sašu Mihajlovića (36) i od tada je u bekstvu.

Komentarišući verziju da je njen sin smrtonosne povrede zadobio prilikom pada, Ljiljana ističe da u to ne veruje.

Mislim da je Bratislav udaren u glavu nekim predmetom, moguće flašom, jer je po licu imao posekotine, a i nađeno mu je parče stakla na obrazu. Neka istraga radi svoje, ali ja neću odustati dok ne utvrdim šta se mom detetu desilo – kaže ožalošćena žena.
Bratislavljevo telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.
 loading...