KOD HRAMA NEMA IGLA GDE DA SE BACI! Nadležni kažu – 100 HILJADA Srba čeka da im se Putin obrati (FOTO+VIDEO)

Veliki broj građana iz cele Srbije okupio se u Beogradu u znak podrške predsednicima Rusije i Srbije Vladimiru Putinu i Aleksandru Vučiću. Šetnjom od Terazija kroz glavne beogradske ulice stigli su do Hrama Svetog Save, gde će kasnije pozdraviti dva predsednika.

Printscreen

Kako RTS saznaje, Putin će se obratiti građanima ispred Hrama.

Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije Nebojša Arsov izjavio je večeras da se očekuje da će se ispred Hrama Svetog Save na skupu podrške ruskom predsedniku Vladimiru Putinu okupiti više od sto hiljada ljudi.

On je za Radio-televiziju Srbije kazao da je na ulicama Beograda parkirano 1.200 autobusa, kojim su došli građani iz svih delova Srbije.

Ispred Hrama je postavljen video-bim, kao i na Slaviji, gde se puštaju i ruske pesme. U ulicama Kneza Miloša i Nemanjinoj parkiran je veliki broj autobusa sa registracijama gradova širom Srbije.

Glavno okupljanje počelo je kod hotela “Moskva”, odakle je kolona krenula preko Ulice kralja Milana ka Hramu, gde će dočekati dvojicu predsednika.

Okupljeni su na početku kolone razvili transparent “Spasiba prezident – Hvala predsedniče”, a u koloni se kretao i kamion u kome je trubački okrestar Dejana Petrovića.

Građani nose zastave Srbije, zastave sa likom Aleksandra Vučića na kojima piše “Vučić Srbija”, zatim zastave sa obeležjima SNS na kojima piše “Vučiću Srbine”, transparent na kome su fotografije srpskog i ruskog lidera, a može se videti i transparent na kome piše: “Jedan od 300 miliona”.

Arsov je kazao da javni saobraćaj ne funkcioniše na svim linijama normalno i da bi trebalo da se normalizuje oko 21.30 ili 22.00.

AUTOBUSI HRLE ZA BEOGRAD: Haos na putevima, hiljade ljudi dolazi da dočeka Putina (FOTO)