KOD NAPREDNJAKA NA SLAVI: SNS proslavio Svetu Petku, pojavio se Vučić, a evo KO JE SVE BIO U GOSTIMA (FOTO)

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je stranačku slavu Svetu Petku, a predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić izrazio je uverenje da će Srbija narednu slavu SNS-a dočekati sa manje nezaposlenih, manjim javnim dugom i izglednijom budućnošću za sve građane.

Beta

Čestitaju članovima SNS-a, ali i svim građanima koji slave Svetu Petku, Vučić je kazao je “mnogo iskušenja pred nama”, ali i poručio stranačkim kolegama da se ne plaše teških vremena.

– Uvek smo mi Srbi bili u složenim situacijama ali sam uveren da ćemo uz veliki trud i napore u narednoj godini ostvariti jos bolje rezultate – rekao je Vučić.

Beta

Borićemo se da da sačuvamo naš narod na Kosovu i Metohiji, naše svetinje na Kosovu, da očuvamo mir i stabilnost što “neće biti lako”, rekao je Vučić na obeležavanju stranačke slave.

Beta

Obeležavanju slave u sedištu SNS-a u Beogradu prisustvovala je i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministri Nebojša Stefanović, Zoran Đorđević, Siniša Mali, Vanja Udovičić, Jadranka Joksimović, Nela Kuburović, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kao i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković.

Beta