KOLEGE I KOMŠIJE U ŠOKU: Policajac ubio suprugu, pa potom i sebe, a oboje su…

U stanu u Ivancu pronađene su dve mrtve osobe, muškarac i žena, oboje zaposleni kao policijski službenici, javila je policijska uprava Varaždina.

Policija
Sxc.hu

Kako hrvatski mediji nezvanično saznaju, sumnja se na ubistvo i samoubistvo u stanu u kome su zajedno živeli u jednoj od zgrada u centru Ivanca. Oboje su bili policijski službenici.

Sumnja se da je muškarac prvo ubio svoju partnerku, pa sebe. Policijskim uviđajem utvrđeno je da su oboje preminuli od posledica upotrebe vatrenog oružja. Njihov odnos i okolnosti tragedije još se istražuju.

– Ovo je jedan tragičan događaj, dvoje policijskih službenika izgubilo je živote. Okolnosti se još utvrđuju, nakon uviđaja će se saznati svi detalji. Ovo je događaj koji u istoriji policijske uprave Varaždin nije zabeležen i koji je šokirao sve nas, sve kolege, jer takav događaj se ne pamti na području naše policijske uprave – rekao je načelnik PU Varaždin Predrag Benčić.

Kako se nezvanično saznaje, komšije su rekle da su se često iz njihovog stana mogle čuti svađe. Portal Jutarnji prenosi da se radi o Jurici iz Lepoglave (30) i Ivani (45) iz Bednje.

Ivana je u policiju došla krajem devedesetih godina, pre tragedije je radila u graničnoj policiji, a Jurica je bio interventni policajac u PU Varaždinskoj.

Oboje su, kažu njihove kolege, koji su vest dočekali u velikom šoku, bili uzorni policajci i niko nije znao da među njima ima problema.