KOLINDA NAPRAVILA VELIKI GAF? Predsednica Hrvatske posetila poplavljeni Zadar, a svi pričaju o OVOJ NJENOJ FOTOGRAFIJI (FOTO)

Kolinda Grabar Kitarović
Instagram/predsjednicarh

Predsednica Hrvatske posetila je Zadar, posle nesvakidašnjih poplava koje su zadesile taj grad, a fotografija koju je objavila na Instagramu, izazvala je brojne polemike.

#otokvisovac #nacionalnipark #krka #crkvagospeodmilosti #samostan

Објава коју дели Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) дана

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posetila je pre dva dana Zadar koji je zadesilo nezapamćeno nevreme, kako bi se uverila kakva je situacija na terenu. 

Mnoga domaćinstva u tom gradu su pretrpela veliku materijalnu štetu, a to se izgleda desilo i jednom Zadraninu sa kojim se Kolinda fotografisala, a onda to objavila na svom zvaničnom Instagram nalogu.

#budičovjekrodasvoga

Објава коју дели Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) дана

Ništa ne bi bilo neobično da pomenuti čovek na fotografiji ne plače očajno, dok se predsednica u njegovom zagrljaju, sudeći po nekim mišljenjima, smeje. Neki njeni pratioci misle tako, dok drugi smatraju da je i njena faca zabrinuta i da ona ne bi dozvolila sebi da se smeje, dok grli nekoga ko plače.

Ova fotografija je izazvala veliku polemiku u Hrvatskoj, pa je tako i portal index.hr uradio anketu u kojoj su njihovi čitaoci odgovarali na pitanje – da li se Kolinda smeje, ili ne. Većina misli da se Grabar-Kitarović smeje, a kompletne rezultate pogledajte ovde.