KOME SE DRMA STOLICA? Naprednjaci spremaju ISKLJUČENJE NEKOLIKO FUNKCIONERA, dva imena su JAKO POZNATA

SNS
SNS

Predsednik Izbršnog odobra Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da će krajem maja ili početkom juna nekoliko funkcionera biti isključeno iz stranke ili smenjeno sa pozicije na kojoj se nalaze.

 

Glišić za list Politika od petka, nije želeo da spekuliše o imenima, ali je najavio da će na sednici predsedništva stranke biti govora o radu pojedinih ministara, kao i da će se analizarti rad 167 stranačkih odobra.

Politika podseća da je stranački kriterijum za izbacivanje iz SNS-a nedostojno ponašanje, optužbe za proneveru ili mobing.

– Uvek je dobro napraviti kontrolu i analizu da li su ljudi koje je stranka imenovala na pravom putu na poslu koji rade. Tu je razlika izmedju nas i drugih partija – rekao je Glišić za list.

Blic je ranije pisao da će najverovatnije biti smenjeni su gradonačelnik Kragujevca i sin bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Radomir, ali i direktor RTB “Bor” Blagoje Spaskovski, a da su među spornima i lokalni funkioneri koji vode odbore u Užicu, Požegi, Lajkovcu, Požarevcu, Bosilegradu i Brusu.

Isti list je pokušao da sazna i da li neko od ministara iz SNS strahuje da će se naći na tapetu, ali oni nisu želeli da govore o ovoj temi. Mediji su spekulisali da se sprema rekonstrukcija Vlade i da bi mogli da budu smenjeni Vanja Udovičić, Zoran Đorđević i Vladan Vukosavljević.loading...