KOMEDIJA KOJU ĆETE ZAVOLETI: Mima Karadžić i Slaven Došlo zvezde novog filma “Biseri Bojane” (VIDEO)

slaven i mima
printscreen/youtube

Uigrani producentsko-rediteljski tim Milan Karadžić, Milutin Mima Karadžić i Dragan Đurković predstaviće 15. februara u Sava centru romantičnu komediju "Biser Bojane". Već dan kasnije ostvarenje će biti na repertoaru bioskopa širom Srbije i Crne Gore.

 

U središtu priče ostvarenja “Biser Bojane” je Đorđe Popović (ulogu tumači Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom.

Odlazi u Crnu Goru gde upoznaje Lolu (Vanja Nenadić), mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama.

Nikolu očekuje “vruć” doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon 25 godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav.

U filmu igraju i Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić, Marija Labudović…loading...