KONAČNO NEKA IMENA! U vrhu liste SNS-a za Beograd samo četvoro političara, ali i OVI SPORTISTI?!

stari dvor
wikipedia/Nikola Smolenski/Violeta Antonijevic.

Na listi Srpske napredne stranke (SNS) za odbornike Skupštine grada Beograda među prvih 20 kandidata biće četvoro političara, a ostalo su nestranačke ličnosti koje su na predsedničkim izborima u aprilu prošle godine podržale kandidaturu Aleksandra Vučića.

 

List Politika od petka navodi da će među kandidatima SNS-a za odbornike biti ličnosti kao što su sportisti Goran Grbović, Nebojša Ilić i Milan Gurović. Najavljano je i da će se na listi nalaziti i ime dosadašnjeg gradonačelnika Siniše Malog.

Politika navodi da će se na listi naći i imena koalicionih partnera – Partije ujedinjenih penzionera, Socijaldemokratske partije Srbije, Pokreta Socijalista i Srpske narodne partije.

– Mi ćemo tom listom predložiti politiku rezultata, a nećemo se baviti mržnjom – rekao je funkcioner SNS-a Miloš Vučević.

U predizbornoj kombinatorici ostala je još jedna nedoumica: kome će se jatu pridružiti SDS Borisa Tadića – Demokratskoj stranci ili koaliciji u kojoj se nalaze bivši funkcioneri DS-a Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Borko Stefanović, potpomognuti liderom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem.