KONCERT ZA ROMANTIČARE: Poznati francuski šansonjer dolazi u Beograd (VIDEO)

Poznati Francuski šansonjer Arthur H-a izvešće premijerno svoju iskrenu i strasnu ispovest u okviru promocije albuma "Neobuzdana ljubav" 10. maja u Kombank Dvorani s početkom u 20h.

Promo

Poznati po intimnoj i toploj atmosferi na koncertima, gde se publika oseća kao da je u kući prijatelja, veza koju Arthur H stvara sa publikom je jedinstvenapa nije čudno što ga porede sa Nikom Kejvom i nazivaju novim Seržom Gejnsburom.

Na beogradskom koncertu publika će imati priliku da čuje njegov poslednji album “Neobuzdana ljubav”, koji je intimna ispovest sa putovanja Arthura H-a i njegove partnerke Leonore Marsijer  koja mu je i bliska saradnica.

Ljubitelji njegove muzike su zaljubljenici u iskren zvuk, a koncerti se često pretvore u plesačke dvorane. 

Arthur H je svoju karijeru započeo na jazz zvuku. Njegov prvi album, jednostavno nazvan Arhtur H, doživeo je veliki uspeh i ubrzo su usledile turneje jedna za drugom.

Njegov muzički stil satkan je od istraživanja i konfrontacije, od izraženog jazz zvuka do pank-mistične-elektro muzike, on eksperimentiše sa muzikom deleći doživljaje i emocije sa svojih putovanja. Čak je i njegov glas specifičan, od seksi dubokog vokala do viskog soprana.

Arthur H je jedan od najcenjenijih i brilijantnih predstavnika francuske šansone (muzike) i inspiracija je novim generacijama. Objavio je deset albuma, kao i živi album Perpetum mobile (Mouvement perpétuel).

Poslednji, dupli album Neobuzdana ljubav objavljen je u jesen 2017. godine.