“Krcko Oraščić” osvojio srca malih Beograđana: Najlepša bajka sveta oživela u savremenom ruhu

Porodični spektakl “Krcko Oraščić – ostvarenje sna” doživeo je svoju premijeru sinoć u Kombank dvorani. Čuvena bajka nemačkog pisca E.T.A. Hofmana koja više od dva veka osvaja srca dece širom sveta, prvi put je realizovana u modernoj verziji.

Promo

Uigrani tim okupljen oko svetski priznate primabalerine i balet majstora Ašhen Ataljanc, uz scenario i režiju pozorišnog reditelja Marka Manojlovića, raskošnu scenografiju i specijalne efekte napraviće do sada neviđenu predstavu za decu u srpskoj produkciji.  U ulozi Krcka naći će se mladi glumac Stevan Piale a devojčice Klare balerina I glumica Anisja Gavrilović.  

Čuvenog koreografa Marijusa Petipa, koji će se u predstavi  pojaviti kroz lik Klarinog dede, igraće naš veliki glumac Zoran Cvijanović, dok će svojim glasom predstavu obojiti talentovana Lena Stamenković učesnica Dečje pesme Evrovizije 2015. godine. 

Klasična priča o borbi dobra i zla koja fascinira najmlađe dobiće novo savremeno ruho, uz spoj igre, muzike, sporta i glume. Više od 100 dece stvoriće pravu čaroliju na sceni.