KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV RAŽNATOVIĆA? Tužilaštvo izdalo nalog zbog sukoba u Titelu

Kik-bokser Veljko Ražnatović sukobio se juče popodne s tridesetšestogodišnjim K. S. ispred porodičnog doma Rodića u Titelu posle kraće rasprave, zbog čega je završio u policiji.

Veljko Ražnatović
Instagram/craznatovic_official

Kako je ispričao nadležnim organima, on je zapravo pokušao da spreči incident i zamolio ljude, sa kojima je bio i K. S. (36), da ne prave probleme i ne galame, jer mu u kući spava beba, međutim kako se navodi sukob je ubrzo eskalirao i došlo je tuče.

Posle incidenta policija je saslušala kako aktere ovog događaja, tako i svedoke, a K. S. prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Po nalogu Osnovnog javnog tuzilastva protiv Veljka Ražnatovića biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Tim povodom oglasio se i Radomir Munižaba, advokat Ražnatovića, koji kaže da prijava zvanično još uvek nije podignuta, prenosi Pink.rs.

– Još uvek se utvrđuju okolnosti, ali nema reči da je podignuta krivična prijava. Ne možemo da pričamo tome, jer sve istražne radnje nisu završene da bi moglo da se utvrdi da li se radi o prekršaju ili krivičnom delu. Sve što se sada priča su čista nagađanja! Ne bih da govorimo ništa, dok ne bude zaista utvrđenjeno činjenično stanje. Pre svega, kao što su počionioci ovog dela priznali: pojavili su se ispred porodičnog doma u kom su bili Veljko, Bogdana i njihovo tek rođeno dete i napali Veljka, što je dalje dovelo do ovakvog ishoda – izjavio je Veljkov advokat Radomir Munižaba.loading...