KRVAVA NOĆ U NIŠU: U poznatom kafiću posle KRATKE RASPRAVE izbodena dva mladića!

hronika
Petar Marković

Dvojica mladih Nišlija izbodena su nožem oko dva sata iza ponoći u kafiću “Klinika” u niškoj Tvrđavi, a njihov napadač S. M. (21) je odmah uhapšen, piše "Telegraf".

 

Kako saznajemo, nakon kraće rasprave S. M. je potegao nož i zadao jedan ubod u rame M.T. (33) dok je S.S. (23) ubo više puta nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Mladići su zbrinuti u Urgentnom centru niškog Kliničkog centra gde je ustanovljeno da je M. T. lakše povređen dok je S. S. hitno operisan.

Radi se o teškim povredama grudnog koša i trbuha koje su u trenutnu nastanka bile opasne po život. Pacijent se nakon hirurške intervencije oporavlja i trenutno nije životno ugrožen – kazao je Miodrag Lazić, direktor niškog Urgentnog centra.

Niška policija saopštila je da je S.M. određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za ubistvo u pokušaju biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

U istom kafiću 28. avgusta 2011. godine ubijen je Nišlija Dragan Dukić. Njega je jednim ubodom noža u srce života lišio njegov sugrađanin Nikola Rančić.

On je prošle godine pravosnažno oslobođen optužbe za ubistvo jer je ustanovljeno da je nož potegao u nužnoj odbrani. I ovoj tragediji prethodila je bezazlena svađa.loading...