KRVAVA TUČA KOD “BOLJEG ŽIVOTA”: Mladić ubijen, drugi ranjen, trojica privedena

Mladić star 33 godine pronađen je mrtav, a drugi ranjen noćas oko tri časa pored kafane "Bolji život" u selu Gabrovačka reka kod Niša. Trojici određen pritvor.

 

Mladić star 33 godine pronađen je mrtav noćas oko 2 časa i 30 minuta u blizini kafane “Bolji život”, u naselju Gabrovačka reka u Nišu. Prema nezvaničnim informacija, sumnja se da je u pitanju ubistvo.

U Hitnoj pomoći kažu da su lekari samo mogli da konstatuju smrt muškarca.

Naša ekipa intervenisala je na poziv policije. Mladić nije davao znake života i lekari su konstatovali smrt. U pitanju je muškarac rođen 1984. godine – kaže načelnik prve operativne smene Hitne pomoći u Nišu dr Dragiša Aleksić.

U policiji je potvrđeno da je pronađeno telo muškarca i da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Portparol Višeg javnog tužilaštva Vladimir Stanojević potvrdio je da je kod kafane “Bolji život” pronađen mrtav muškarac.

Između 2.30 i 2.40 sati pronađen je mrtav muškarac bez znakova životaa, a njegov identitet još nije utvrđen. U blizini je zatečen još jedan muškarac sa ubodnom ranom koji je prebačen u Urgentni centar. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva tri osobe zadržana do 48 sati. Oni su zadržani zbog sumnje da su počinili krivično delo učešće u tuči sa smrtnim ishodom – kaže Stanojević.