KRVAVI OBRAČUN KOD NIŠA: Otac osumnjičenog za ubistvo izneo detalje iz JEZIVE NOĆI

Policija je uhapsila osumnjičenog za ubistvo mladića u selu Šarlinac kod Doljevca...

Hronika
Dnevno.rs

Mladić star 23 godine ubijen je oko 1 sat noćas u kući u naselju Šarlinac kod Doljevca, a policija trenutno vrši uviđaj na mestu zločina i po selu traži nož kojim je zločin izvršen.

Za ubistvo je osumnjičen N. M, mladić u čijoj kući se zločin dogodio.

Srđan M. otac osumnjičenog N. M. rekao je da je njegov sin sedeo u kući kada su došla trojica, četvorica i napala ga.

– Došli njih troje, četvoro, ušli u kuću, napali ga. Pištolji, noževi, šta je već bilo. On se dečko boji za mene, ja sam invalid, on mi je i rekao “Ustaj ćale, imaju pištolje i noževe, došli da nas ubiju”. Ja sam izašao, šta se desilo, desilo se. On onako uplašen verovatno je on ubo tog dečka, a možda i nije. Zvao je Hitnu pomoć, zvao je i policiju – tvrdi otac osumnjičenog.

On dodaje da je legao da spava oko 22 sata, a da ga je sin probudio oko 1 kada se “sve desilo”.

Osumnjičeni za ubistvo N. M. je najpre pobegao posle zločina, ali se ubrzo sam predao policiji.

Policija u selu sada traga za nožem kojim je počinjen zločin, dok je u kući u toku uviđaj.

Moj sin je tada iz samoodbrane dograbio nož, koji mu je bio na dohvat ruke. Sin je potom izašao iz kuće, u dvorištu mi je rekao “Ćale idem ja, ti zovi Hitnu, da ne umre ovaj gore i pozovi mi advokata.” On je već imao loše iskustvo sa policijom zbog tuče, ležao je u zatvoru sedam meseci. Ja nisam znao šta se dešava, ja sam se popeo na prvi sprat i zatekao mladića u lokvi krvi, ali ubodne rane nisam video – kaže Srđan i tvrdi da ne poznaje momka koji je došao u njihovu kuću i pretio sinu.

Milsim da ga i moj sin ne poznaje. Policija se odmah stvorila pred našom kućom. Sina su jurili ko besnog psa i uhapsili ga u drugom selu. Pokušavali su da mu lociraju telefone, ali moj sin se samo branio u svojoj kući, u svojoj sobi – kaže otac.

Otac osumnjičenog kaže da mu je žao ubijenog momka.

Greota je stvarno, ali došao mi je u kuću sa pištoljem da nas ubije. Alo, bre! A sin se verovatno uplašio za mene, pošto sami živimo nas dvojica – priča otac.

Jake policijske snage i dalje su u Šarlincu, a nož kojim je zločin počinjen nije pronađen.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni prilikom bekstva bacio negde nož – kaže izvor.