KRVOPROLIĆE U DISKOTECI: Mladić PREREZAO VENE na nastupu Amadeus benda!

Amadeus
print screen/youtube.com/AmadeusBandOfficial

Članovi "Amadeus" benda svoje nastupe pamte po sjajnoj atmosferi i egzaltiranim fanovima, ali će svirka koja se prošlog vikenda dešavala Kočanima ostati upamćena po mučnom prizoru.

 

Naime, jedan od fanova Amadeus benda isekao je vene naočigled gostiju u diskoteci. Ovaj nemili događaj zbio se u makedonskom gradu Kočani. Nastao je haos i prvi su mu u pomoć pritekli upravo popularni muzičari i konobari, a samo njihovom brzom intervencijom, kao i urgentnom dolasku Hitne pomoći na lice mesta, spasen je mladi život.

Uprkos tome što žele da zaborave ovaj nemili događaj, član popularnog sastava Aleksandar Stanimirović potvrdio je za “Alo!” da je ova neverovatna priča istinita.

– Tačno je. Nekoliko puta mi je prilazio jedan mladić u toku svirke i tražio da ponovo odsviramo pesmu „Moja zemlja“. Kada smo to učinili, iznenada je izvadio nož i presekao sebi vene. Bili smo zgranuti. Konobar koji je bio pored njega brzo ga je izveo napolje i Hitna pomoć ga je odmah prebacila u bolnicu. Srećom, spasli su ga i sve se dobro završilo – rekao je Aleksandar za „Alo!“ i dodao:

– Bio je to veliki šok za nas jer nikada do sada tako nešto nismo doživeli. Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na sve koji nas poštuju da ovo nije način da se voli muzika i da je apsolutno nedopustivo povređivati sebe. Muzika je tu da nam život učini lepšim, a ne da ikome nanosi bol – rekao je Aleksandar.