Amira sutra peva u RASPRODATOM Sava centru!

Pevačica Amira Medunjanin održaće koncert u subotu uveče (14. marta 20:30) u beogradskom Sava centru, za koji su sve ulaznice RASPRODATE!

 

Odmah nakon koncerta, u foajeu kod pulta na ulazu u dvoranu, Amira će se družiti sa fanovima i potpisivati CD “Silk And Stone” (2013), koji promoviše u Sava centru.

Moram napomenuti da je za mene nastup u Beogradu uvijek više od koncerta. I mislim da sam prošli put u Sava centru ostala dužna publici za neke pjesme koje smo izostavili, jer se nije uklapalo u tom trenutku. Tako da ćemo se družiti malo duže od predviđenog. Imamo puno toga za ispričati – najavljuje Amira. 

Svetski priznata pevačica na uspešnom prvom samostalnom koncertu zimus u Sava centru oduševila je publiku nadahnutim izvedbama tradicionala poput “Ah šta ćemo ljubav kriti”, “Kradem ti se u večeri”, “Kaleš bre Anđo”, “Mito bekrijo”, “Zajdi, zajdi”, “Što te nema”…

– Dosta toga se dešavalo u posljednjih godinu dana. I red bi bio da napravimo neku rekapitulaciju i otvorimo godinu sa novom pričom. Voljela bih da 14. marta nastavimo gdje smo stali prošli put. Meni ona dva i pol sata u februaru nisu ni blizu bila dovoljna. Sada se već dobro znamo i šteta bi bilo da ne iskoristimo priliku za dobro druženje –poručuje Amira.