FOTO: Mirjana Bobić Mojsilović svlači naše slavne glumice!

Ovog puta ljubitelje dasaka koje život znače čeka nešto sasvim durugačije.

Nova pozorišna predstava po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, za koju autorka ujedno potpisuje i režiju, premijerno će bitin izvedena 3. aprila od 20časova  u Akademiji 28. Ovo je svremena komedija o ljudskim naravima, u kojoj se podsmehu izlažu mnogi koncepti današnjice.

Radnja komada smeštena je u modni salon u koji jedna sredovečna žena dolazi u želji da radikalno promeni svoj izgled, kako bi je poznata stilistkinja učinila mlađom, privlačnijom i modernijom za njenog muža koji je, takođe, žrtva terora mladosti, vitkosti, fizičkog izgleda i trke za uspehom… U komadu koji se bavi istinama, lažima i opštim mestima naše svakodnevice, ali i brakom, događa se istovremeno i jedna drama između dve žene koje se prvi put sreću.

– Ovde se radi o oblačenju, presvlačenju i svlačenju, u bukvalnom ali i u prenosnom smislu. Ko će biti obučen, ko svučen, a ko presvučen, ostaje publlici da odluči – reči su Mojsilovićke, čija je ovo šesta pozorišna predstava po redu (Suze su O.K, Verica među šljivama, Pozovi M radi užitka, Pogodi ko dolazi na večeru, Poslednja šansa).

U predstavi igraju Jelica Sretenović i Katarina Žutić, a produkciju potpisuje agencija „Impressario”

Ulaznice za premijeru se mogu kupiti na blagajni Akademije 28 po ceni od 600 dinara.

Prva repriza “Svlačenja” u Beogradu zakazana je za 25. april, u Akademiji 28.