Pozorište pod vedrim nebom na Amstel Filmstreet festivalu

Na Filmstreet festivalu eksluzivno je pod vedrim nebom izvedena predstava "U samoći pamučnih polja" uz podršku Amstela. Nakon niza uspešnih filmskih projekcija, brojna publika ispred paviljona Cvijete Zuzorić na Kalemegdanu, po prvi put je u okviru putujućeg letnjeg bioskopa na otvorenom gledala pozorišnu predstavu, delo dramskog pisca Bernar Mari Koltesa, u režiji Stevana Bodrože.

Gledadoci su uživali u misterioznom i provokativnom komadu, kao i sjajnim ulogama mladih glumaca, Vladimira Aleksića i Milutina Miloševića. Pored kulturnog, događaj je imao i humanitarni karakter jer je, kao i ranijih prilika u okviru festivala, sav novac od prodaje Amstela pre izvođenja predstave uplaćen na račun Vlade Republike Srbije namenjen ugroženima od poplava.
Uzbudljivom predstavom sa elementima trilera, Beograd i Kalemegdan na par sati postali su pozorište pod vedrim nebom i idealna prilika da se letnje veče provede na pravi način uz neizbežno hladan Amstel. Tim neobičnim presedanom, Amstel movie time nastavlja da predstavlja nova i jedinstvena iskustva uživanja uz proverene vrednosti. Do kraja leta, upravo zahvaljujući Amstelu, bioskopska platna Filmstreet festivala će, na najlepšim gradskim lokacijama, prikazivati vrhunske drame, komedije, trilere i još mnogo toga.
Vreme je za veliko platno a ne male ekrane. Vreme je za prave stvari.